1/9
All Technology News screenshot 0
All Technology News screenshot 1
All Technology News screenshot 2
All Technology News screenshot 3
All Technology News screenshot 4
All Technology News screenshot 5
All Technology News screenshot 6
All Technology News screenshot 7
All Technology News screenshot 8
All Technology News Icon

All Technology News

WeRaven
Trustable Ranking IconΈμπιστο
1K+Λήψεις
17.5MBΜέγεθος
Android Version Icon5.1+
Έκδοση Android
1.9(26-12-2023)Τελευταία έκδοση
-
(0 Αξιολογήσεις)
Age ratingPEGI-3
ΛεπτομέρειεςΑξιολογήσειςΕκδόσειςInfo
1/9

Περιγραφή του All Technology News

Το "Technology News" είναι η εφαρμογή για όποιον θέλει να παραμένει ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας. Αυτή η ολοκληρωμένη εφαρμογή καλύπτει τα πάντα, από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και τις εκδόσεις προϊόντων έως τη σε βάθος ανάλυση και απόψεις. Με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και το ποικίλο φάσμα κατηγοριών, τα "Technology News" διευκολύνουν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.


Η κατηγορία Όλες οι ειδήσεις είναι η κύρια ενότητα ειδήσεων της εφαρμογής, που καλύπτει τα τελευταία τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο. Είτε ενδιαφέρεστε για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις προϊόντων, ενημερώσεις λογισμικού ή εξελίξεις στον κλάδο, θα τα βρείτε όλα εδώ. Η κατηγορία Όλα τα νέα ενημερώνεται τακτικά, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα πρόσβαση στις πιο πρόσφατες πληροφορίες.


Η κατηγορία Υπολογιστών είναι απαραίτητο να διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται για υπολογιστές και λογισμικό. Αυτή η ενότητα καλύπτει τα πάντα, από την κυκλοφορία νέων προϊόντων και τις ενημερώσεις λογισμικού μέχρι τη εις βάθος ανάλυση και απόψεις. Είτε είστε επαγγελματίας στον κλάδο της τεχνολογίας είτε απλώς κάποιος που ενδιαφέρεται για τις τελευταίες εξελίξεις, θα βρείτε πολύτιμες πληροφορίες και πληροφορίες σε αυτήν την κατηγορία.


Η κατηγορία Digital Home είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τις τελευταίες τάσεις και προϊόντα στην τεχνολογία έξυπνων κατοικιών. Από την ασφάλεια του σπιτιού μέχρι τον οικιακό αυτοματισμό, αυτή η ενότητα έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο, συνδεδεμένο σπίτι. Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα σπίτι πιο ενεργειακά αποδοτικό, η κατηγορία Ψηφιακό σπίτι είναι μια απαραίτητη ανάγνωση.


Η κατηγορία τυχερών παιχνιδιών είναι απαραίτητη για όλους τους παίκτες. Εδώ θα βρείτε τα τελευταία νέα και κριτικές από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Είτε είστε παίκτης υπολογιστή, παίκτης κονσόλας ή παίκτης για κινητά, θα βρείτε πολύτιμες πληροφορίες και πληροφορίες σε αυτήν την κατηγορία. Από τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών μέχρι τις σε βάθος κριτικές και αναλύσεις παιχνιδιών, η κατηγορία Gaming τα έχει όλα.


Η κατηγορία Mobile καλύπτει οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, από τα πιο πρόσφατα smartphone και tablet μέχρι εφαρμογές και υπηρεσίες για κινητά. Είτε είστε χρήστης iOS είτε Android, θα βρείτε τα πιο πρόσφατα νέα και κριτικές εδώ. Η κατηγορία Κινητά ενημερώνεται τακτικά, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα πρόσβαση στις πιο πρόσφατες πληροφορίες.


Η κατηγορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητο να διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από νέες πλατφόρμες και δυνατότητες μέχρι συμβουλές και κόλπα για την οικοδόμηση μιας ισχυρής παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η ενότητα έχει τα πάντα. Είτε είστε έμπορος μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε απλώς κάποιος που του αρέσει να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις, η κατηγορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύτιμος πόρος.


Η κατηγορία Photography & Video Capture είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τις πιο πρόσφατες κάμερες, φακούς και εξοπλισμό λήψης βίντεο. Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος είτε απλά κάποιος που του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο, αυτή η ενότητα έχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Από τις κριτικές και τις συγκρίσεις της κάμερας έως τις συμβουλές και τα κόλπα για τη λήψη καλύτερων φωτογραφιών και βίντεο, η κατηγορία Φωτογραφία και Λήψη βίντεο είναι κάτι που πρέπει να διαβάσετε.


Συνολικά, το "Technology News" είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που καλύπτει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας. Με τη μεγάλη γκάμα κατηγοριών και τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, αυτή η εφαρμογή είναι η τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να ενημερώνεται και να διασκεδάζει στον κόσμο της τεχνολογίας. Είτε είστε επαγγελματίας στον κλάδο της τεχνολογίας είτε απλώς κάποιος που ενδιαφέρεται για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις, το "Technology News" έχει όλα όσα χρειάζεστε για να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη.

All Technology News - Έκδοση 1.9

(26-12-2023)
Άλλες εκδόσεις
Τι νέο υπάρχει-We’ve improved our interface even more!

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές ή βαθμολογίες! Για να αφήσεις την πρώτη,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Εγγυημένα Καλή ΕφαρμογήΗ εφαρμογή αυτή πέρασε τη δοκιμή ασφάλειας για ιούς, malware και άλλες κακόβουλες επιθέσεις και δεν περιέχει απειλές.

All Technology News - Πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 1.9Πακέτο: com.alasmarcompany.tech.news
Συμβατότητα Android: 5.1+ (Lollipop)
Προγραμματιστής:WeRavenΠολιτική Απορρήτου:https://weraven.com/privacy-policy-appsΔικαιώματα:17
Όνομα: All Technology NewsΜέγεθος: 17.5 MBΛήψεις: 200Έκδοση : 1.9Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2023-12-26 04:02:35Ελάχιστη Οθόνη: SMALLΥποστηριζόμενα CPU: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
Αναγνωριστικό Πακέτου: com.alasmarcompany.tech.newsΥπογραφή SHA1: BC:BE:E7:83:52:2D:86:06:88:53:C7:14:3E:F3:9E:41:08:4B:A0:E0Προγραμματιστής (CN): www.appyet.comΟργανισμός (O): AppYetΤοποθεσία (L): OakvilleΧώρα (C): CAΠολιτεία/Πόλη (ST): ON

Τελευταία έκδοση του All Technology News

1.9Trust Icon Versions
26/12/2023
200 λήψεις17.5 MB Μέγεθος

Άλλες εκδόσεις

1.8Trust Icon Versions
7/9/2023
200 λήψεις17 MB Μέγεθος
1.7Trust Icon Versions
24/11/2022
200 λήψεις18 MB Μέγεθος
1.5Trust Icon Versions
15/1/2022
200 λήψεις17.5 MB Μέγεθος
1.4Trust Icon Versions
17/9/2021
200 λήψεις17.5 MB Μέγεθος
1.3Trust Icon Versions
9/7/2021
200 λήψεις17.5 MB Μέγεθος
1.2Trust Icon Versions
26/5/2019
200 λήψεις17 MB Μέγεθος

Εφαρμογές στην ίδια κατηγορία

Μπορεί επίσης να σου αρέσουν...